Cant put & in CreateServiceNodeFromXml

This forum allows users to post and respond to "How Do I Do ....." questions. The information contained in this forum has not been validated by K-Rise Systems and, as such, K-Rise Systems cannot guarantee the accuracy of the information.
Post Reply
CathyC
Posts: 267
Joined: November 16th, 2021, 11:15 am
Contact:

Cant put & in CreateServiceNodeFromXml

Unread post by CathyC »

I was trying to upgrade an old method from an EvaluateXML to a CreateServiceNodeFromXml, but when I pasted in the same logic, it had a problem with the & character
image.png
Here is the old version:
image.png
Why would it do that?
Is there something else i should be doing?
Last edited by CathyC on November 29th, 2022, 3:24 pm, edited 1 time in total. word count: 47

Tags:
CathyC
Posts: 267
Joined: November 16th, 2021, 11:15 am
Contact:

Re: Cant put & in CreateServiceNodeFromXml

Unread post by CathyC »

talked to Jeff on this, the ampersand is a reserved character for xml so have to do & could also do & (hexidecimal) or & (decimal)
word count: 26
JustinVanRegenmorter
Posts: 294
Joined: August 26th, 2021, 9:56 am
Contact:

Re: Cant put & in CreateServiceNodeFromXml

Unread post by JustinVanRegenmorter »

You can also use the CDATA button on the top of the editor with the & character selected.
image.png
image.png (6.49 KiB) Viewed 85 times
image.png
image.png (6.49 KiB) Viewed 85 times
word count: 33
Post Reply